X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Cicle Cultural juny 2021 al Centre Cultural i d'Esbarjo

El mes de juny arriba amb una programació cultural variada i completa que passarà pel Centre Cultural i d'Esbarjo de Sant Pol de Mar.

Concerts, espectacles infantils i l'estrena del documental sobre el confinament per la Covid-19 a la nostra vila són les propostes que ens arriben pels caps de setmana d'aquest juny.

A continuació us les detallem i us indiquem l'enllaç des d'on podreu sol·licitar les entrades per assistir-hi.

ATENCIÓ: reserva de localitats disponible a partir del 5 de juny.
 

Dissabte 12 de juny, a les 19 h

Concert: DOS 

Format per Elisabeth Roma i David Aparicio, DOS és un duet de guitarra clàssica nascut de la curiositat de cadascun dels seus components pel bagatge i tradició musical de l'altre. Clàssic i Jazz respectivament conflueixen en arranjaments propis i aliens d'autors contemporanis que serveixen al duet per cercar un discurs propi.

Reserva d'entrades aquí.


 

Diumenge 13 de juny, a les 18 h

Jai el Mariner, de Zipit Company
 
Tres comediants que van de port en port explicant aventures de mar. Arriben per narrar la història del mariner Jai i el seu viatge cap a l'amor de la bonica Marie Claire, la noia del far que eleva els seus sentits amb el seu bell cant.
Jai emprendrà un camí llarg i emocionant: balenes gegants, taurons famèlics, micos salvatges… Un munt d'aventures que haurà de superar per arribar al seu objectiu.
Però, és sorprenent que, de vegades, allò que busquem és més a prop del què ens pensem.

Reserva d'entrades aquí.


 

Dissabte 19 de juny, a les 19 h

PRIMAVERA 2020, Les vivències d'un poble confinat
 
Com ha afectat el confinament als santpolencs? Quines sensacions han experimentat els habitants de Sant Pol en sortir al carrer després de tres mesos tancats? I com veuen en el futur incert que ens està tocant viure?
Un any després del final del confinament, Mercè Pinar (Mercèfilms) i Andreu Tresserras us presenten «Primavera 2020. Les veus d'un poble confinat», un documental on parlem amb els santpolencs sobre com s'ha viscut aquest any i mig de pandèmia.
En acabar la projecció es farà un debat on es convidarà el públic a explicar-nos les seves experiències, els seus pensaments, les seves pors i inquietuds. Serà un moment on obrir la ment i el cor. En aquest debat comptarem amb la presència de la directora i el productor del documental, la Mercè Pinar i l'Andreu Tresserras, així com amb l'Eduard Boet i la Xon Belmonte, que conduiran l'acte.

Reserva d'entrades aquí.


 

Diumenge 20 de juny, a les 19 h

Concert: Llibretes i Orogènesis, de Neus Borrell i Bru Ferri
 
Neus Borrell (veu) i Bru Ferri (veu i piano) presenten Llibretes i Orogènesis, el seu segon àlbum. Hi canten a Maria Mercè Marçal, Oriol Sauleda, Doroty Armenia, Pepe Sales i a Blanca Llum Vidal.
Publiquen el setembre de 2019 l'EP Llibretes de Pepe Sales (Coopula, 2019), on musiquen sis textos de llibretes manuscrites de Pepe Sales. Troben en les llibretes i diaris un contingut d'una intimitat preciosa, i frase per frase, amb dues veus i un piano, es va fent col·lectiva.
Dues veus i un piano que canten poesia a través d'una intimitat preciosa.

Reserva d'entrades aquí.

Publicació 24.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina