Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Generalitat corrobora el seu compromís amb l'Institut Escola de Sant Pol

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts destinar 3,2 milions d'euros per a la construcció del futur Institut Escola de Sant Pol de Mar. Per a fer-ho possible, el Departament d'Educació signarà un conveni amb l'Ajuntament de Sant Pol de Mar per a dur a terme les obres, en el solar contigu de l'Escola Sant Pau, de l'ampliació de 2 línies d'ESO i 2 de batxillerat del futur Institut Escola de Sant Pol de Mar, fruit de la fusió de l'escola i de l'institut de Sant Pol de Mar.

D'aquesta manera, el calendari perquè Sant Pol disposi d'aquest gran equipament educatiu segueix el seu curs després que el plenari municipal aprovés inicalment, al febrer d'enguany, l'avantprojecte d'ampliació de l'escola Sant Pau per a la seva conversió en institut escola, i també després que al setembre del 2020 el Ple facultés l'Alcalde per a la signatura del conveni entre l'Ajuntament de Sant Pol de Mar i la Generalitat de Catalunya.

L'Institut està actualment en mòduls prefabricats des de l'inici del curs 2015-2016. El nou centre donarà servei a la població de Sant Pol de Mar i pel que fa al batxillerat, també, a la població veïna de Sant Cebrià de Vallalta.
 
Així doncs, la Generalitat destina un total de 3.200.000 euros a aquesta actuació, amb una aportació per part d'Educació que es durà a terme en tres anualitats: 640.000 euros per al 2022, 1.280.000 euros per al 2023  i 1.280.000 euros per al 2024.

Temes relacionats
Publicació 19.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina