Obrir/tancar men˙

Ajuntament de Sant Pol de Mar

NotÝcies
Obrir/tancar men˙ lateral
Noves formacions per a empreses i PIMES locals

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de Sant Pol de Mar donem a conèixer les següents formacions que es portaran a terme properament als municipis veïns, fruit del conveni de col·laboració que la nostra vila té susbcrit amb altres pobles de l'Alt Maresme per a programar formacions destinades al comerç local.

Així, el Centre Local de Serveis a les empreses de Pineda de Mar organitza pel proper dia 18 de maig el curs NETWORKING EMPRESARIAL. S'impartirà en format online i en horari de 15.00 a 17.00h. La formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona i forma part de l'actuació Serveis Locals de Serveis a les Empreses de Pineda, Calella, Canet i Tordera. Atenció i suport integral a l'empresa i l'emprenedoria.
Podeu fer les inscripcions per correu electrònic innova@pinedademar.org o per telèfon 93.767.15.60 (ext. 4301). 

D'altra banda, el Centre Local de Serveis a les empreses de Pineda de Mar també organitza per als propers dies 20, 25, 27 i 31 de maig i 1 i 3 de juny el curs E-COMMERCE PER A PIMES LOCALS. El curs s'impartirà en format online i en horari de 15.00 a 17.00h. La formació està subvencionada per la Diputació de Barcelona i forma part de l'actuació Serveis Locals de Serveis a les Empreses de Pineda, Calella, Canet i Tordera. Atenció i suport integral a l'empresa i l'emprenedoria. Igualment, podeu fer les inscripcions per correu electrònic innova@pinedademar.org o per telèfon 93.767.15.60 (ext. 4301).

Temes relacionats
Publicaciˇ 17.05.2021
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electr˛nic
Pujar al principi de la pÓgina