X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Posem punts de recollida d'oli de cuina usat

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha instal·lat aquesta setmana dos punts de recollida d'oli de cuina usat per evitar llençar-lo per l'aigüera i facilitar la tasca de recollida i reciclatge als veïns i veïnes de la vila.

Els contenidors es troben a la part baixa del Parc de Can Villar (Litoral), al costat de l'estació de bombament on hi ha l'àrea de recollida de residus, i l'altre al pàrquing de sorra dels Garrofers.

Per fer-ne ús cal dipositar l'oli en ampolles de plàstic i, sobretot, no deixar-hi ampolles de vidre ni abocar-hi oli directament. Per facilitar el seu reciclatge, l'Ajuntament de Sant Pol posa a disposició de la ciutadania uns embuts que es poden roscar directament sobre les ampolles de plàstic i que es poden passar a recollir a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

La instal·lació dels punts de recollida d'oli domèstic usat és una de les propostes que va resultar guanyadora en el primer Pressupost Participatiu que es va portar a terme l'any passat. Recordem que aquest dies està en marxa la fase de recollida de propostes per al Pressupost Participatiu d'enguany i que podeu formular-ne fins al 15 de maig a través d'aquest formulari.

Temes relacionats
Publicació 07.05.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina