X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'equip de govern aprova la redacció del projecte executiu de la primera fase de la plataforma única al centre de Sant Pol

La Junta de Govern del passat dijous 18 de marc, va donar llum verd a la contractació de la redacció del projecte executiu per iniciar la reurbanització dels carrers del centre del poble. En aquesta primera fase es contempla la reurbanització del carrer Consulat de Mar, des de la Riera fins els Quatre Cantons, incloent-hi la plaça de la Vila.

Aquesta ambiciosa obra de reurbanització té per objectiu la pacificació del centre del poble, donant prioritat al vianant i millorant l'accessibilitat mitjançant el què es coneix com a "plataforma única", que consisteix en l'eliminació de les voreres, però manteniment elements patrimonials com la pedra de Sant Vicenç, tant característica de les voreres de Sant Pol.

L'encarrèc de la redacció del projecte es fa a l'equip redactor de l'arquitecte urbanista expert en patrimoni, Marc Manzano Saló, membre de la Junta de Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Sant Pol de Mar com a expert designat pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

L'Ajuntament preveu iniciar aquesta obra el proper any mitjançant el finançament del Pla General d'Inversions 2019-2023 de la Diputació de Barcelona. Un cop es tingui, el projecte s'exposarà públicament per al coneixement de tota la ciutadania.

Aquest projecte de reurbanització dels carrers del centre de Sant Pol s'acompanyarà també de la revisió del Pla de mobilitat de Sant Pol per tal d'aconseguir un poble molt més sostenible, amb més qualitat de l'aire i una reducció de les emissions de CO2 al centre del poble.

Temes relacionats
Publicació 29.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina