X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament promou els productes de Km. 0

Des de l'Ajuntament de Sant Pol, mitjançant les regidories de Promoció Econòmica i de Medi Ambient, s'ha posat en marxa aquesta setmana una campanya per promoure el consum de productes de proximitat. Es tracta d'una proposta que l'Ajuntament volia impulsar ja l'any passat però que el temporal Glòria, primer, i la pandèmia del coronavirus, més tard, van obligar a endarrerir. 

De fet, la crisi generada a partir del Covid-19 ens ofereix ara l'oportunitat de posicionar-nos més a prop que mai dels productors locals, facilitar-los la creació de nous canals de distribució i posar en valor la seva feina. D'aquesta manera, des del consistori es promou que tinguin espais concrets dins del poble per tal de donar a conèixer i oferir els seus productes.
 
La proposta ha estat ben acollida per part dels petits productors locals i dels comerços d'alimentació de la vila. En aquest sentit, reservaran un espai a les seves botigues per als productors locals i s'ha creat un logotip per tal que els productes locals estiguin senyalitzats i siguin ben visibles de cara a la clientela.
 

Aquest dimarts s'han lliurat els identificadors i els adhesius identificatius als comerços Queviures Llobet, Coaliment, Queviures Conxita i Fruites i verdures Codina. Si disposeu d'un comerç de producte fresc i voleu adherir-vos a la campanya, només cal que contacteu amb la Regidoria de Promoció Econòmica.

Temes relacionats
Publicació 03.03.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina