Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Cancel·lació de la festa major de Sant Pau per la situació de pandèmia

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar informa a la ciutadania que la fira i els actes de Sant Pau 2021 queden cancel·lats per la greu situació actual de la pandèmia del Covid-19.

Malgrat que el consistori ja tenia la programació d'activitats tancada, i que aquestes s'havien organitzat tenint en compte un aforament limitat i la reserva prèvia de localitats, les darreres dades epidemiològiques d'evolució de la pandèmia al nostre país obliguen a prendre aquesta decisió.

Abans de prendre-la, el govern municipal va elevar la consulta al PROCICAT i les seves directrius, recollides en l'article 18 de la RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, són molt clares al respecte, amb la suspensió de festes majors o actes culturals que puguin generar aglomeració de persones. 

Tanmateix, totes les activitats previstes es reprogramaran o bé durant la primavera, quan les dades epidemiològiques millorin, o bé de cara a la festa major de Sant Jaume.

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar lamentem haver de suspendre una festivitat tan destacada com aquesta, si bé actua en conseqüència per vetllar per la salut de tota la ciutadania.

Temes relacionats
Publicació 18.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina