Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Unes obres d'ADIF obligaran a tallar l'accés a peu entre Can Villar i les Banyeretes

Adif ha comunicat que el dilluns 18 de gener comencen les tasques prèvies a unes obres per la millora hidràulica de la línia ferroviària a la platja de les Banyeretes de Sant Pol de Mar, que consistiran en l'abalisament/tancament del caminet que hi ha entre la via i la platja des del final del passeig dels plataners.

Així doncs, La zona del tancament de pas als vianants comprendrà des del final del passeig de Can Villar -passant per la zona del bunquer-, i fins passada la zona de rehabilitació de la conducció d'aigües pluvials de la platja de les Banyeretes. Per tant, no es podrà accedir per aquesta zona entre el 18 i el 30 de gener, inclosos caps de setmana. Aquesta serà la zona d'obres restringida a l'ús de maquinària i personal d'obra, podent ser els treballs tant diürns com nocturns.

Se senyalitzarà el pas alternatiu per a vianants des del final del passeig de Can Villar cap al pas lateral de la N-II que hi ha entre el mur formigonat de la carretera i la barana de la via, fins que finalitzin les obres de la conducció d'aigües per sota de les vies.

Aquesta zona de pas alternatiu també restarà tancada entre les 22.00h hores de divendres 23 de gener i les 22.00h de dissabte 24 de gener, pel fet que s'instal·larà una grua a la N-II que realitzarà treballs de muntatge entre la carretera i la via fèrria, amb afectació al vial de vianants entre la carretera i les vies.
 

Temes relacionats
Publicació 15.01.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina