Informacions importants sobre la Recepció Reial

dilluns, 4 Gener, 2021

Ja queden poques hores perquè el campament de Ses Majestats els Reis d'Orient s'instal·li al Parc del Litoral de Sant Pol de Mar. És per això que els organitzadors ens donen a conèixer tota una sèrie de consells i d'informacions  importants previs a l'assistència a la Recepció Reial.

MOBILITAT:
- A partir de les 14h del 5 de gener, el parc romandrà tancat al públic pels preparatius de la recepció reial i només s'hi podrà accedir a la tarda amb l'entrada per veure els Reis.
- El trànsit rodat també quedarà tallat a partir del pont de ferro a partir de les 16 h de dimarts, excepte pels veïns de la zona.

ACCÉS AL CAMPAMENT REIAL:
- L'entrada al parc només es podrà fer des del pont de fusta, allà hi haurà el control d'accés on es validarà l'entrada i es donarà en mà la declaració responsable ja emplenada. La sortida serà pel pont de ferro.
- Un cop validada l'entrada, es farà un recorregut senyalitzat pels camins de sauló del parc, el qual estarà ambientat amb motiu de la visita de Ses Majestats (veure plànol adjunt).
- Per evitar aglomeracions innecessàries, és important que les persones hi vagin a la franja horària que tenen assignada i que durant el recorregut mantinguin les distàncies i portin posada la mascareta.
- Feu cas de les indicacions del personal voluntari que trobareu als diferents punts del parc.

CONNEXIONS EN DIRECTE A TRAVÉS DE FACEBOOK:
- Pels infants que no puguin desplaçar-se al parc, es faran dues connexions en directe, a les 17h i a les 19h, a través de Facebook Live. Per veure-les, només cal que entreu al perfil de Facebook de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar a les hores indicades.

Comparteix aquesta pàgina: