X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comunicat dels Reis Mags de l'Orient

Benvolguts infants de Sant Pol de Mar,

Ja s'acosta la nit màgica, la nit de Reis, la nit especial que tots estem esperant. Aquest any degut a la pandèmia del coronavirus hem hagut d'adaptar la nostra visita a les mesures sanitàries. 
Ens hagués agradat molt haver pogut fer una cavalcada com la de cada any, o haver-la fet per més carrers en una sola carrossa com primerament havíem plantejat conjuntament els Reis Mags, la Comissió de Reis i l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Però com que no era possible passar per tots els carrers del poble per saludar tots els nens i nenes, i com que les autoritats sanitàries ens demanen organitzar la nostra arribada de manera estàtica i amb controls sanitaris, finalment us podrem rebre al Parc de Can Villar. Els Reis Mags d'Orient hem de donar exemple amb les restriccions sanitàries.

Els Reis Mags de l'Orient estarem a Sant Pol el dimarts dia 5 de gener a partir de les 17h i fins les 21h al Parc de Can Villar (parc del Litoral) per poder saludar-vos. Hem demanat a l'Ajuntament de complir amb totes les mesures sanitàries que ha establert la Generalitat de Catalunya, per això hem preparat un circuit d'entrada per les famílies des del pont de fusta i de sortida pel pont de ferro amb distàncies de seguretat i voluntaris que ens ajudaran a complir-les. Nosaltres us esperarem en un escenari, i us saludarem a tots els que hi aneu passant. Just davant nostre podreu deixar la vostra carta.

Per tal de poder regular l'aforament a l'espai, les famílies us heu d'inscriure a través d'aquest formulari, així l'organització de la nostra visita serà molt més eficient i segura. 
 

El dia de la recepció reial caldrà mostrar el resguard d'entrada que us arribarà al vostre correu electrònic, un cop enviat el formulari. A més, per accedir al recinte caldrà dur complimentada aquesta Declaració responsable en relació a la COVID-19.

Demanem que utilitzi el cotxe només qui en tingui la necessitat. L'accés i sortida en vehicle a l'aparcament del Parc de Can Villar només es podrà realitzar des del vial del pavelló. Des d'allà, hauran d'anar caminant fins a l'entrada del pont de fusta pel carrer de la Riera.

Preguem que seguiu en tot moment les instruccions dels voluntaris i personal de seguretat que vetllarà perquè l'esdeveniment sigui segur sanitàriament. Durant el recorregut hi haurà marcats els punts de les distàncies de seguretat i en tot moment caldrà guardar la distància física mínima de 2 metres.

Agraïm a tota la gent de Sant Pol que fa possible aquesta festa. Esperem que l'any vinent tornem a veure'ns en circumstàncies més normals. I sobretot us demanem que seguiu les instruccions sanitàries.

Visca els Reis Mags i visca Sant Pol!

Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient
Melcior, Gaspar i Baltassar

Temes relacionats
Publicació 31.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina