Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol duplica els Kg de roba recollida amb els contenidors de 'Roba Amiga'

Sant Pol de Mar ha duplicat en el darrer terç de l'any els kilos de roba recollida mitjançant els contenidors de 'Roba Amiga', que hi ha repartits per diferents punts de la vila. Tal com s'aprecia a la següent taula, les xifres mensuals de setembre a desembre posen en envidència aquest notable augment. 
 

PeríodeKg recollitsPeríodeKg recollits
Setembre 2020434Setembre 2019625
Octubre 20202.289Octubre 2019350
Novembre 20201.075Novembre 2019725
Desembre 2020*619*Desembre 2019375
TOTAL4.417TOTAL2.075

* xifra provisional
 

Hem agafat com a refèrencia el darrer terç de l'any, atès que el passat mes de setembre es van tornar a col·locar els contenidors de roba usada que s'havien retirat durant el confinament per la pandèmia. Les ubicacions actuals són la plaça Anselm Clavé, l'aparcament de l'escola Sant Pau, el carrer Entitats, i l'aparcament de sorra dels Garrofers.

Recordem que els contenidors de 'Roba Amiga' estan gestionats per l'empresa d'inserció pel tractament del residus tèxtils Solidança, la mateixa que ofereix el servei de Reparatruck a la nostra vila. El projecte Roba Amiga permet crear llocs de treball per a persones en risc d'exclusió social. El recorregut de la roba usada dels contenidors passa per un procés de triatge per classificar la roba segons si es pot destinar a la venta al detall, o bé exportar-la, o bé reciclar-la.

Des de l'Ajuntament es recorda la importància d'una bona gestió del tractament del residu tèxtil, ja que permet donar-li una nova utilitat a persones i col·lectius necessitats.

Temes relacionats
Publicació 21.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina