X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Descobrim els comerços de Sant Pol que promouen el residu zero

El dissabte 12 de desembre es va portar a terme una ruta pel comerç verd de Sant Pol, una activitat emmarcada dins del cicle de xerrades 'Jø Søc Cøcø', en la qual es va visitar sis establiments de la vila que ofereixen productes de proximitat o que practiquen la reutilització i la recerca del residu zero.

Des de l'Ajuntament agraïm la seva participació i les explicacions que van proporcionar sobre les diferents opcions que ja tenen implantades, com ara la compra a granel,  alternatives als envasos de plàstic, producte de proximitat, productes ecològics, reutilització de materials, etc.

Es demostra, així, com són moltes els opcions que els diferents establiments ja han posat en marxa, i passen a formar part de la xarxa de comerç verd de la Fundació Rezero per a la prevenció de residus i consum, de manera que aquests establiments quedaran identificats mitjançant un distintiu específic a la seva entrada.

Des de l'Ajuntament també s'agraeix l'assistència de les persones participants en aquesta activitat. Els comerços que hi van prendre part són els següents:

  • Queviures Llobet: compra a granel i productes de proximitat.
  • Restaurant La República de Golinons: no generen residus orgànics, ja que reaprofiten les restes orgàniques per a la seva granja. Ofereixen producte propis i de Km 0.
  • Foto Video Sauleda: reutilitzen materials per a la decoració de l'establiment, així com per crear nous productes que posteriorment comercialitzen.
  • D'Alicat: productes de proximitat.
  • Herbes -dietètica i nutrició-: ofereixen sabons sòlids ecològics i compra de productes a granel. 
  • Queviures Conxita: compra a granel i productes de proximitat.

En aquesta mateixa línia, en breu es comunicaran les noves accions que la Regidoria de Medi Ambient està enllestint per seguir promovent el comerç verd al municipi, en el marc de la campanya Sant Pol cap el residu zero!

Temes relacionats
Publicació 14.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina