Aquest Nadal... torna el calendari d'advent de l'Arxiu!

dimecres, 2 Desembre, 2020

L’Arxiu Municipal de Sant Pol proposa als seguidors de les seves xarxes socials un joc sobre el patrimoni local, amb elements que combinen la història, la memòria, l’arquitectura i la fotografia, en forma de calendari d’advent.

La idea s’inspira en una iniciativa de la prestigiosa institució English Heritage l’any 2014 per adaptar a les xarxes socials la tradició del calendari de compte enrere d’advent fins el Nadal, originària de l’Alemanya protestant i estesa per tot Europa. Comença el mes de desembre i moltes institucions s’animen a proposar el seu propi calendari d’advent, buscant la interacció amb els ciutadans i fer una proposta divertida i cultural alhora.

De l’1 al 24 de desembre, l’Arxiu Municipal publica diàriament a les seves xarxes socials la fotografia d’un element present als carrers de Sant Pol, amb un text al·lusiu que ajudi a descobrir de què es tracta. Tothom qui reconegui l’indret, podrà participar-hi responent a través de les mateixes xarxes i l’endemà se’n donarà la solució. El joc es pot seguir, simultàniament, a través dels comptes de twitter, instagram i facebook de l’Arxiu Municipal i també a través de Ràdio Sant Pol, que dóna cada dia una pista adicional, per tenir més possibilitats d’encertar. Us animeu a participar?

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: