X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aquest Nadal... torna el calendari d'advent de l'Arxiu!

L'Arxiu Municipal de Sant Pol proposa als seguidors de les seves xarxes socials un joc sobre el patrimoni local, amb elements que combinen la història, la memòria, l'arquitectura i la fotografia, en forma de calendari d'advent.

La idea s'inspira en una iniciativa de la prestigiosa institució English Heritage l'any 2014 per adaptar a les xarxes socials la tradició del calendari de compte enrere d'advent fins el Nadal, originària de l'Alemanya protestant i estesa per tot Europa. Comença el mes de desembre i moltes institucions s'animen a proposar el seu propi calendari d'advent, buscant la interacció amb els ciutadans i fer una proposta divertida i cultural alhora.

De l'1 al 24 de desembre, l'Arxiu Municipal publica diàriament a les seves xarxes socials la fotografia d'un element present als carrers de Sant Pol, amb un text al·lusiu que ajudi a descobrir de què es tracta. Tothom qui reconegui l'indret, podrà participar-hi responent a través de les mateixes xarxes i l'endemà se'n donarà la solució. El joc es pot seguir, simultàniament, a través dels comptes de twitter, instagram i facebook de l'Arxiu Municipal i també a través de Ràdio Sant Pol, que dóna cada dia una pista adicional, per tenir més possibilitats d'encertar. Us animeu a participar?

Publicació 02.12.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina