Taller per a autònoms de networking a les xarxes socials

dimarts, 24 Novembre, 2020

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica informem d'un nou curs per donar a conèixer com van d'units els negocis i el networking, i a fer-ho de manera efectiva a les xarxes socials per multiplicar els teus contactes i fer créixer el teu negoci.

En aquest taller s'exposaran 10 reflexions clau perquè puguis identificar i definir el teu propi pla d’innovació a través del teu producte. Les sessions seran dinàmiques amb una part conceptual i una altra pràctica on es treballaran exemples i casos reals dels propis participants.

Es realitzarà els dies 3 i 10 de desembre de 9.30 a 13.30 h, en format online a través de la Plataforma Google Meet (s'enviarà un enllaç al correu electrònic dels participants que donarà accés a la plataforma).

Aquest taller està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar a l'adreça de correu electrònic: demperedd@canetdemar.cat

Comparteix aquesta pàgina: