X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament instal·larà panells fotovoltaics a l'escola Sant Pau

L'Ajuntament de Sant Pol segueix apostant per l'ús de l'energia neta i renovable, i en base a aquest criteri ha impulsat un nou projecte per promoure l'aprofitament de l'energia solar a l'escola Sant Pau per transformar-la en energia elèctrica d'autoconsum amb l'abocament d'excedents que no es consumeixin a la xarxa elèctrica.
 
El projecte es troba en fase d'exposició pública i preveu la instal·lació d'un sistema d'autoconsum interconnectat, sense acumulació, on el sistema solar treballa en paral·lel amb la xarxa elèctrica aportant sempre els primers kW de demanda energètica, i només en el cas d'insuficiència per a aportar el 100% de demanda d'electricitat, la resta de kW necessaris s'obtenen en paral·lel de la xarxa elèctrica.

La instal·lació ocuparà una superfície aproximada de 113 metres quadrats a partir de la col·locació de 70 panells solars, els quals generaran una potència fotovoltaica de 18,9 KWp. D'aquesta manera es preveu generar 30.104 Kwh/any d'energia neta, la qual cosa suposaria un estalvi anual d'11.821 kg de CO2. El projecte té un preu de licitació de 25.125 euros, iva exclòs.

Temes relacionats
Publicació 24.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina