L'Ajuntament instal·larà plaques solars a l'escola Sant Pau

dimarts, 24 Novembre, 2020

L’Ajuntament de Sant Pol segueix apostant per l'ús de l'energia neta i renovable, i en base a aquest criteri ha impulsat un nou projecte per promoure l'aprofitament de l'energia solar a l'escola Sant Pau per transformar-la en energia elèctrica d'autoconsum amb l'abocament d'excedents que no es consumeixin a la xarxa elèctrica.
 
El projecte es troba en fase d'exposició pública i preveu la instal·lació d'un sistema d'autoconsum interconnectat, sense acumulació, on el sistema solar treballa en paral·lel amb la xarxa elèctrica aportant sempre els primers kW de demanda energètica, i només en el cas d'insuficiència per a aportar el 100% de demanda d'electricitat, la resta de kW necessaris s'obtenen en paral·lel de la xarxa elèctrica.

La instal·lació ocuparà una superfície aproximada de 113 metres quadrats a partir de la col·locació de 70 panells solars, els quals generaran una potència fotovoltaica de 18,9 KWp. D'aquesta manera es preveu generar 30.104 Kwh/any d'energia neta, la qual cosa suposaria un estalvi anual d'11.821 kg de CO2. El projecte té un preu de licitació de 25.125 euros, iva exclòs.

Comparteix aquesta pàgina: