X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Gran Recapte 2020 estrena nou format per adaptar-se a la situació de la pandèmia

La 12ª edició del Gran Recapte s'ha vist obligada a reinventar-se com a conseqüència de la pandèmia i eliminarà la recollida física d'aliments per transformar-la en donacions monetàries a la caixa dels supermercats destinades a l'adquisició d'aliments.

La campanya es digitalitza per minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats que es fa inviable.

La campanya del Gran Recapte es farà durant la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats i serà el mateix personal de les botigues els qui convidin a la ciutadania a fer donacions a l'hora de pagar a caixa, mitjançant un codi que s'oferirà al donant. En el cas de Sant Pol de Mar, els supermercats que col·laboren amb el Gran Recapte són el Sorli, el Coaliment i Bon Àrea.

El divendres 20 i el dissabte 21 de novembre, es reforçaran aquests supermercats amb la presència de voluntariat que explicarà lel funcionament d'enguany del Gran Recapte i la importància de seguir col·laborant amb aquesta iniciativa. Un cop finalitzada la campanya, s'adquiriran i distribuiran aliments bàsics (com llet, oli, llegums, conserves, etc.) pel valor del total de les donacions aconseguides.

També podeu fer el vostre donatiu online, a traves d'aquesta pàgina.

D'altra banda, el Banc dels Aliments també cerca voluntaris per la campanya d'aquest 2020. En cas de voler col·laborar, podeu contactar amb Joaquim Costa, responsable del Banc dels Aliments a Sant Pol, al telèfon 649.85.20.74, o bé registrar-vos des del web www.granrecapte.com.
 

Temes relacionats
Publicació 02.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina