Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Entren en vigor noves mesures per prevenir la propagació del Covid-19 (actualitzat a 20/10/2020)

Aquesta mitjanit ha entrat en vigor el nou paquet de restriccions del govern per contenir l'increment de contagis de coronavirus de les últimes setmanes, i que tindran una vigència inicial de 15 dies. Unes mesures que, principalment, es concreten en:

  • Tancament de bars i restaurants. Només podran servir comandes per emportar-se.
  • Es limita l'aforament dels comerços al 30%. També hi haurà d'haver controls de l'aforament en temps real als comerços de més de 400 metres o centres comercials, a excepció de la venda de productes de primera necessitat.
  • Suspensió de les competicions esportives no professionals. Els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts fins ara.
  • Suspensió de congressosconvencions fires, i el tancament de sales de jocs
  • També es tancaran parcs i jardins a les vuit del vespre i no podran obrir els establiments d'oci infantil.
  • Es prohibeixen els serveis que impliquen contacte físic, que no siguin mèdics, com massatgistes o estètica, excepte les perruqueries.
  • Els locals esportius com els gimnasos es limitaran al 50% d'aforament i amb cita prèvia.
  • L'àmbit de la cultura haurà de reduir els aforaments al 50%. Hauran de treballar sempre amb seient preassignat i tancaran a les 23 h.

Podeu consultar la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, al document adjunt que trobareu al peu d'aquesta pàgina.

*Hem afegit també la nova Resolució SLT/2568/2020, de 19 d'octubre, per la qual es modifica la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.




 

 

Temes relacionats
Publicació 20.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina