Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Acció formativa per a nous emprenedors

Els Ajuntaments de Calella, Canet, Sant Cebrià de Vallalta, Pineda, Sant Pol de Mar i Tordera, organitzen un curs formatiu per a nous emprenedors.

Es tracta de la càpsula formativa 'Decàleg de bones pràctiques per sobreviure els primers anys de vida de l'empresa', que anirà a càrrec d'Eulàlia Balañà, i que es portarà a terme els dies 13 i 15 d'octubre, de 9.30 a 13.30 h.

Les sessions estan basades en un estudi realitzat al municipi de Molins de Rei, sobre 30 empreses del municipi i tenen com a objectiu explicar i transmetre les claus de l'èxit que han fet que la supervivència d'aquestes empreses sigui continuada i mantinguda des de fa més de cinc anys.

En la primera sessió explicarem cinc de les deu bones pràctiques amb exemples concrets, basades en el perfil de la persona emprenedora i la seva orientació al mercat (crear per oportunitat de negoci, lideratge i emprenedoria, esforç, treball i constància, orientació al mercat, capacitat comercial).

En la segona sessió explicarem les altres 5 bones pràctiques que ens permetran analitzar l'empresa o idea empresarial des d'un punt de vista quantitatiu (inversio inicial i fons de maniobra, control de la gestió, obtenció de beneficis, innovar, col.laborar per créixer i consolidar-se).

Totes les sessions seran online.

Per més informació us podeu adreçar a:
CENTRE INNOVA (c. Torres Quevedo, 16 de Pineda de Mar)
innova@pinedademar.org / 93 767 15 60 (ext. 4301)

Temes relacionats
Publicació 08.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina