Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol estrenarà nou format per commemorar la Diada de Catalunya

Atesa la situació excepcional derivada del Covid-19, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha previst realitzar l'acte institucional de commemoració de la Diada de Catalunya d'enguany amb un format diferent que comportarà novetats destacables.

Un dels més notoris és que l'ofrena floral es traslladarà al Parc del Litoral, enlloc de la plaça del Cau, amb el propòsit de poder col·locar-hi cadires i garantir la distància de seguretat entre el públic assistent. A més, l'espai estarà delimitat i hi haurà control d'accés a l'entrada.

Una altra novetat d'aquest 2020 serà l'hora de celebració de l'acte, que tindrà lloc a la tarda. D'aquesta manera es vol donar una càrrega simbòlica a l'acte fent-lo coincidir amb les 17.14 h.

Pel que fa al desenvolupament de l'acte, una sola persona realitzarà l'ofrena en representació de cada entitat, mentre que la resta de membres de les entitats que vulguin assistir a l'acte, així com persones a títol individual, podran participar-hi amb reserva prèvia de localitat mitjançant aquest formulari web.

També per seguretat, caldrà dur la mascareta posada durant tot l'acte.
 

Temes relacionats
Publicació 26.08.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina