X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol es nega a cedir els seus estalvis a l'Estat

Davant l'anunci del govern espanyol de disposar del romanent de tresoreria dels ajuntaments per cobrir la seva manca de liquiditat, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es pronuncia totalment en contra i anuncia que no farà de creditor a l'Estat. És per això que el consistori s'ha adherit al Manifest conjunt impulsar per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), amb el qual Sant Pol vol denunciar l'intent de segrest dels estalvis de la nostra vila.

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar considera que aquest fet suposaria un autèntic espoli a les finances municipals i un abús del poder envers les corporacions locals i sobre els seus estalvis que, en definitiva, són dels veïns i veïnes de Sant Pol.

En base a aquesta situació, l'alcalde Albert Zanca ha signat en data de 13 d'agost un decret pel qual es resol que els estalvis de l'Ajuntament es revertiran en benefici dels nostres veïns i veïnes i de tot el teixit associatiu, empresarial i comercial de Sant Pol.

El decret també denuncia que, de forma reiterada, l'Estat trepitgi les competències municipals i posa en relleu que els ajuntaments són una administració sobirana, emparada per la Carta Europea d'Autonomia Local i la Llei de bases de Règim Local i amb suficiència política i econòmica.

Si desitgeu consultar-lo, adjunt trobareu el document del manifest.

Temes relacionats
Publicació 19.08.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina