X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Noves mesures a Catalunya per seguir reduint la transmissió del coronavirus

Aquest dimarts entra en vigor a Catalunya la prohibició de fumar a la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys dos metres.
 

Així queda plasmat en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), en la normativa que desenvolupa l'ordre del Ministeri de Sanitat i que ja s'havia aprovat al consell interterritorial de salut el passat divendres per tal de continuar reduint la transmissio del virus.

El decret de la Conselleria de Salut també reafirma les limitacions de reunions a un màxim de deu persones i dels horaris nocturns dels locals d'oci i restauració, que han de garantir el metre i mig entre taules i de distància a la barra. El decret també limita l'horari de tancament a la 1 de la matinada i que no es puguin acceptar nous clients a partir de les 12 de la nit.

La resta de mesures que recull el decret ja estaven contemplades i en vigor a Catalunya: prohibició de "botellons", mesures de protecció a les residències amb limitació en les visites als avis i realització de proves PCR a la tornada dels treballadors de residències.

Respecte a les activitats potencialment multitudinàries la concreció serà que es compleixin els plans de desconfinament aprovats  pel PROCICAT.

Podeu consultar la resolució publicada al DOGC des d'aquí.

Temes relacionats
Publicació 18.08.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina