Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
T'apuntes al Club de Lectura?

Si t'agrada llegir, sigui de la temàtica que sigui, de ben segur que a la Biblioteca de Can Coromines trobaràs algun Club de Lectura que s'ajusta als teus gustos i a la teva edat!

Pel que fa a les novetats de cara al curs 2020-2021, s'estrenarà un nou Club de Lectura de misteri i suspens, del qual trobareu més informació clicant aquí. El Club de Lectura de misteri i suspens, substituirà el club de novel·la de l'Eva Lleonart, que farà l'última trobada el dia 30 de setembre amb el llibre «Desig de xocolata», amb la presència de l'escriptora Care Santos.

A més, també de cara al curs 2020-2021, la Biblioteca estrenarà el Descobrim llibres. Amb aquesta activitat es vol oferir un espai de trobada per parlar de literatura juvenil (ESO-Batxillerat) i compartir lectures que es considerin recomanables. L'activitat vol oferir recursos suficients com per poder fer una bona prescripció lectora per part de l'adult cap al públic jove. No es tracta tant d'estar al dia de les novetats editorials, sinó de poder conèixer què hi ha al mercat de la literatura juvenil i que pugui servir per fer bones recomanacions als lectors joves.

Per tant, es tracta d'una activitat que va destinada a públic adult que té interès en la literatura juvenil, ja sigui perquè és educador, o bé mestre, o bé progenitor, o bé bibliotecari, etc. Tindrà un format mixte amb places presencials i places virtuals per facilitar que tothom que hi tingui interès hi pugui participar encara que no sigui de Sant Pol. A partir de l'1 d'agost s'obriran les inscripcions que es podran fer a través d'aquest formulari.
 
Però a banda del Club de Lectura de misteri i suspens i del Descobrim Llibres, també podreu gaudir de la resta de clubs de lectura de la Biblioteca Can Coromines:

Publicació 30.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina