Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Suspensió dels focs de Sant Jaume 2020

Davant dels rebrots de coronavirus que s'estan produint arreu del país, el govern municipal de Sant Pol de Mar ha pres la decisió de suspendre els focs artificials de Sant Jaume 2020 per evitar cap possibilitat de posar en risc la salut de les persones que poguessin concentrar-se en indrets públics, sobretot a les platges de la vila. Tanmateix, i pel mateix motiu, se suspèn l'espectacle de final de Festa Major a càrrec de les Espurnes de la Vallalta i Txacum.

En el moment de confecció del programa de Festa Major, les autoritats sanitàries no preveien en cap cas una situació d'augment de casos tan significatiu com el que s'està produint en aquestes dates.

Així com a la resta d'activitats del programa d'enguany tenen un protocol molt estricte que es portarà a la pràctica per garantir les mesures de seguretat previstes (control d'accés, control de temperatura corporal als recintes, rentat de mans i ús de mascareta obligatoris), aquestes no es poden aplicar en el cas dels focs atès la gran quantitat d'accessos a les platges.

Es tracta d'una decisió molt meditada i que ens ha costat molt de prendre, ja que considerem que els focs de Sant Jaume són una activitat imprescindible i de les més estimades de la nostra Festa Major. Malgrat això, hem d'actuar amb responsabilitat i la prioritat és i serà vetllar per la seguretat del conjunt de la població.

En darrera instància us emplacem a difondre el contingut d'aquest missatge per tal que arribi a tota la població.

Temes relacionats
Publicació 21.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina