X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Protocol de reobertura de l'equipament cultural de Ca l'Arturo

A partir d'aquest dilluns, l'Ajuntament de Sant Pol de Mar tornar a obrir Ca l'Arturo amb les mesures de seguretat que s'especifiquen en el document que s'adjunta al peu d'aquesta pàgina.

Es tracta d'un protocol per la represa de les activitats de l'equipament cultural d'aplicació per als mesos de juliol i agost, i fa referència exclusivament a l'ús de les sales de l'equipament per part d'entitats i particulars.

Les entitats i persones interessades en fer-ne ús hauran de presentar una sol·licitud a l'Ajuntament, mitjançant correu electrònic a l'adreça espais@santpol.cat i hauran de dur a terme un registre de les activitats que organitzen i la relació de les persones assistents que hi participen.

A més, els aforaments als espais de concurrència pública s'ajusten de manera que la sala del segon pis de Ca l'Arturo tindrà un aforament per a 30 persones, mentre que la sala del primer pis serà per a un màxim de 18 persones. No obstant, des de l'Ajuntament es recomana a les entitats que prioritzin activitats en espais exteriors o a l'aire lliure.

El protocol també recull una sèrie de pautes de prevenció, neteja i desinfecció dels espais.

Temes relacionats
Publicació 20.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina