L'Ajuntament demana a Carreteres la millora del pont de Sant Pau

divendres, 17 Juliol, 2020

L'Alcalde, Albert Zanca, i la regidora d'Urbanisme, Isabel Llari, s'han trobat aquest matí amb el Delegat del Govern a Barcelona, Sr. Julià Fernandez, i amb el Director General d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Sr. Xavier Flores, per fer una visita in situ de les obres d'adequació i manteniment dels talussos de la N-II, que es portaran a terme entre Sant Pol i Calella en els pròxims dies.

Es tracta d'uns treballs d'urgència que la Generalitat executarà arran dels nombrosos episodis de despreniments que es van produir el passat mes de març i consistiran en el desbrossament i l'estabilització dels talussos mitjançant la col·locació de malla de triple torsió, geomalla i ancoratges. L'obra té un pressupost d’1,2 milions d’euros i un termini d’execució de quatre mesos.

Durant la visita, l'Alcalde ha demanat a la Generalitat que realitzi també una actuació de millora en el pont de Sant Pau que travessa la carretera, atès que no s'hi ha fet cap manteniment des de la seva construcció inicial. En resposta a la petició de l'Ajuntament de Sant Pol, el Director General d'Infraestructures i Mobilitat s'ha compromès a redactar un projecte de rehabilitació del pont i a iniciar els tràmits per a la cessió d'aquesta infraestructura a la vila, de manera que Sant Pol tingui la competència sobre aquesta i poder-ne assumir el seu manteniment periòdic.

 

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: