Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol es prepara per celebrar una Festa Major adaptada a la nova normalitat

Del 21 al 26 de juliol, Sant Pol celebrarà la seva Festa Major d'estiu. Enguany, els actes de Sant Jaume s'han hagut de reformular per adaptar-nos a la nova normalitat sorgida arran de la crisi sanitària del Covid-19. Això vol dir que els actes s'han programat pensant en evitar possibles aglomeracions de persones.

Per complir amb les recomanacions sanitàries, enguany no hi haurà, per exemple, l'envelat ni balls amb orquestres, àpats populars, correfocs, cercavila de gegants, fires al carrer, campionat d'escacs, o el tradicional pregó a la plaça de la Vila. Aquest darrer acte, però, sí que es farà en un format alternatiu i telemàtic. Pel que fa a la resta d'actes programats, consistiran en un seguit d'actuacions que es faran en dos escenaris: un d'ells situat al parc del Litoral i l'altre a la plaça de La Punta. Cada dia hi haurà un espectacle familiar al parc del Litoral i un concert per públic adult a La Punta. 

Un altre dels grans canvis és que per assistir als espectacles s'haura de fer una reserva anticipada de l'entrada, ja que el seu aforament serà limitat  per tal de donar compliment a les recomanacions de les autoritats sanitàries en les distàncies de seguretat. Els espectacles seran tots amb el públic assegut en cadires.

També es reconverteix la Fira d'Art, que serà una fira d'il·lustració que es farà en els aparadors de diversos comerços del poble. 

I hi haurà el tradicional castell de focs, però recomanem que el públic el vegi des de casa seva (terrats i balcons) o des del carrer, per evitar aglomeracions a les platges.

Trobareu tots els detalls sobre el programa de Festa Major i podreu fer la reserva de les localitats a partir de la nova pàgina web de la Festa Major de Sant Pol (www.fmsantpol.cat), en la qual també hi ha altres continguts virtuals que complementaran el programa d'actuacions.
 

Temes relacionats
Publicació 14.07.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina