El carrer no és un abocador!

dimecres, 17 Juny, 2020

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar volem fer una crida al civisme de la ciutadania enfront a les deixalles que es llencen, sobretot a la zona de Roques Blanques. La Regidoria de Medi ambient està fent un gran esforç en mantenir les àrees de contenidors netes de mobles i trastos i en mantenir el municipi net com s'ha fet durant tota pandèmia.

Malauradament, en els darrers dies hem vist com algunes àrees de contenidors s'han omplert de deixalles que són pròpies de la deixalleria o del servei de recollida gratuït a domicili de mobles i trastos vells. Per això des del consistori apel·lem de forma contundent a la responsabilitat de tothom per fer un ús responsable dels diferents serveis de recollida de la brossa que es presten a Sant Pol.

Actualment l'Ajuntament ofereix la recollida de residus porta a porta a la majoria de la vila, posa a disposició contenidors de recollida selectiva separada per fraccions, a més de disposar del servei de deixalleria i del servei de recollida de mobles i altres trastos vells. Tot plegat suposa un gran esforç humà i un notable cost econòmic amb l'objectiu de mantenir el poble net.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: