X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
A partir del 15 de juny s'apliquen els horaris d'estiu en els aparcaments i les restriccions de mobilitat a Sant Pol

A partir del 15 de juny i fins al 15 de setembre, com cada any en el període estival, es torna a aplicar la zona blava de pagament per a persones no residents a Sant Pol als carrers Pau Simón, La Riera i el Parc del Litoral, en horari de 9 a 14h i de 16 a 20h de dilluns a diumenge (festius inclosos).

D'altra banda, a partir del 15 de juny es reactiven les zones blaves gratuïtes amb rellotge d'indicació d'hora d'arribada a tota la població (c. Tobella, Manzanillo, solar dels Tints, Pujada de Sant Pau, La Plaça i Abat Deàs)després que aquesta hagués quedat deshabilitada al conjunt de Sant Pol de manera extraordinària el passat mes de març amb motiu de la situació d'excepcionalitat derivada del confinament pel Covid-19. Els rellotges horaris es poden aconseguir de manera gratuïta a l'OAC de la Policia Local i a l'OAC de l'Ajuntament.

També del 15 de juny al 15 de setembre es posa en marxa l'horari d'estiu per a l'accés de vehicles a la zona restringida dels carrers Consulat de Mar i Nou. Així, l'accés a aquests carrers del litoral santpolenc romandrà restringit tots els dies de la setmana, incloent festius, de 12 a 21h. Durant la franja restringida, únicament hi tindran accés els vehicles autoritzats. Aquest control es realitza mitjançant càmeres de vigilància. Els vehicles que vulguin accedir-hi cal que consti prèviament a la base de dades de la Policia Local. En cas d'urgències i casos especials és indispensable comunicar-ho a policia@santpol.cat en un màxim de 48 hores després d'haver-hi accedit.

Pel que fa a l'accés al carrer Ferrocarril, no canvia res i es manté la prohibició d'accés i circulació als vehicles no autoritzats per aquesta zona les 24 hores del dia (més informació aquí). El fet de poder accedir a la zona de la Punta no dóna dret a passar pel carrer Nou i viceversa.

Mentre que, pel que fa a la zona taronja de la plaça Anselm Clavé, recordem que aquesta es manté desactivada fins que finalitzin les obres del carrer Pau Simón.

Temes relacionats
Publicació 09.06.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina