Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Dos nous cursos online per a empresaris locals

Des de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar informem de dues accions formatives organitzades per l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionades per la Diputació de Barcelona.

LES 12 ÚNIQUES MANERES DE CAPTAR CLIENTS
Curs a càrrec de Mònica Mendoza, consultora experta en vendes, conferenciant inclosa en el llibre TOP 100 Speakers a Espanya, i de Carme Miravalls, consultora experta de Màrqueting i Social Media Manager. Aquesta formació pretén que les persones participants aprengueu les úniques 12 maneres que hi ha de captar clients en l'era de l'omnicanalitat, i com treure avantatges competitius d'un producte o servei abans de sortir al mercat. També es donarà a conèixer l'aplicabilitat de l'estratègia de vendes en el canal on-line.

El curs es realitzarà els dies 8, 9, 15 i 16 de juny de 15.00 a 17.30 h, en format online a través de la Plataforma ZOOM. S'enviarà un enllaç al correu electrònic dels participants que donarà accés a la plataforma.

COM FER PREVISIONS D'INGRESSOS DE XARXES SOCIALS
A càrrec d'Inés Echevarría, experta en màrqueting estratègic, crowdfunding i xarxes socials. Aquesta formació vol oferir a les persones participants una visió de tots els factors que cal tenir en compte per vendre a través de les xarxes socials i aprendre a generar trànsit i a preparar un pressupost que us permeti maximitzar els ingressos procedents de les xarxes socials.

Es realitzarà els dies 11 i 12 de juny de 15.00 a 17.00 h, en format online  a través de la Plataforma TEAMS. S'enviarà un enllaç al correu electrònic dels participants que donarà accés a la plataforma.

Per a més informació i inscripcions als dos cursos, podeu contactar al correu electrònic demperedd@canetdemar.cat 

Temes relacionats
Publicació 29.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina