Comunicat de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar en relació a l’actuació de l’ACA a la riera

divendres, 22 Maig, 2020

L’Agència Catalana de l’Aigua ha realitzat una actuació sense previ avís en data 21 de maig al tram final de la riera de La Vallalta que ha consistit en aplanar la llera i retirar vegetació que hi havia crescut mitjançant maquinària de grans dimensions. 

L’Ajuntament de Sant Pol tenia prevista una reunió amb l’ACA per tal de marcar, entre d’altes temes, els criteris mediambientals que volem que es tinguin en compte a l’hora de netejar la riera: retirada manual de les deixalles no orgàniques, retirada dels troncs que puguin suposar un perill, etc. Tot amb el mínim impacte sobre la llera.

Des de l'Ajuntament desconeixem per què no s’han seguit en aquesta ocasió. És per això que des del govern municipal estem insistint en la necessitat de poder reunir-nos i fer arribar la nostra opinió al respecte, establint els criteris que volem aplicar en aquestes actuacions en el tram de la riera situada en casc urbà, i que és de competència municipal. 

En aquest sentit, des de l'Ajuntament estem intentant contactar amb l’ACA per a rebre les pertinents explicacions sobre quines eren les instruccions de l’actuació

Els serveis municipals procediran en breu a retirar totes les deixalles no recollides.

 

 

Comparteix aquesta pàgina: