La Generalitat es compromet a solucionar de manera urgent les esllavissades a l'N-II

divendres, 8 Maig, 2020

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha garantit que els problemes d'esllavissades al tram de la carretera N-II que uneix Calella amb Sant Pol de Mar se solucionaran abans de l'estiu.

Així ho ha fet saber a l'Ajuntament de Sant Pol en una reunió urgent feta per videoconferència aquest dimecres a la tarda. D'aquesta manera el conseller dóna resposta a la queixa pública que els dos municipis van transmetre-li el passat diumenge mitjançant una carta conjunta on denunciaven que la manca de manteniment de l'N-II genera inestabilitat i situacions perilloses, i exigien solucions urgents.

Les últimes setmanes, en aquest tram de carretera hi ha hagut diverses esllavissades i caigudes d'arbres que ha obligat a tallar l'N-II i han posat en perill als vehicles que hi circulen. El conseller ha explicat que es trobaran solucions puntuals i urgents pels punts més inestables de la carretera perquè aquest estiu ja no hi hagi problemes d'aquesta mena i també ha informat que s'està treballant en un projecte més ambiciós per donar plena estabilitat a tot el tram de l'N-II.

Comparteix aquesta pàgina: