Sant Pol i Calella “exigeixen” a la Generalitat resoldre la greu situació de l’N-II que provoca constants esllavissades

diumenge, 3 Maig, 2020

En poc menys de deu dies hi ha hagut diverses caigudes de terres, pedres i un arbre de grans dimensions que ha obligat a tallar la carretera generant una situació d’inseguretat que els municipis troben inacceptable.

És per això que l'alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca, i l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, han enviat una carta urgent al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, "exigint" que la Generalitat resolgui els greus dèficits de manteniment de la carretera N-II. Arran dels darrers episodis de pluges, al tram de carretera que uneix els dos municipis hi ha hagut diversos esllavissaments i la caiguda d'un pi de grans dimensions que qüestionen la seguretat de la via.

Els dos alcaldes expressen la seva "profunda preocupació" i malestar, i reclamen al Govern de Catalunya una actuació urgent a tot el talús que voreja amb aquesta via de circulació, que des de fa anys es troba en una greu situació de dèficit de manteniment. Sant Pol de Mar i Calella demanen mesures de contenció del mur en tot el tram per evitar més incidents que posen en perill a totes les persones que fan ús de la carretera, i principalment les que circulen en sentit Barcelona.

De fet, en diverses ocasions, la darrera ahir dissabte, s'ha hagut de tallar l'N-II i desviar la circulació per l'autopista.

Zanca i Candini demanen una reunió amb el conseller Calvet per parlar d'aquest problema que preocupa i molt als dos municipis i trobar les solucions urgents que acabin amb aquest dèficit.

Comparteix aquesta pàgina: