X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament reparteix mascaretes a tota la població

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar, en el seu compromís de vetllar per la salut i la seguretat de tots els vilatans, ha realitzat una comanda de 6.000 mascaretes per lliurar de manera gratuïta a tota la població en els pròxims dies. El passat dissabte 9 de maig es va realitzar una primera distribució a totes aquelles persones més grans de 65 anys i que viuen soles, ja que són el principal col·lectiu de risc, i en els pròxim dies es faran arribar a la resta de domicilis de la vila, tan bon punt arribi la comanda realitzada que s'ha demorat arran de l'excés de demanda i la dificultat del transport de mercaderies per via aèria.

Des de l'Ajuntament es confeccionarà un calendari per programar el lliurament de les mascaretes per zones de la població i es donarà a conèixer per tal que els veïns puguin saber quin dia es passarà pel seu domicili. La Brigada municipal serà l'encarregada de fer el lliurament porta per porta, de manera que en cap cas caldrà adreçar-se a les persones que les reparteixen mentre fan la distribució. En aquest sentit, des del consistori es garanteix que tothom disposarà de la seva mascareta.

Mascaretes infantils
D'altra banda, i conscients que els infants necessiten mascaretes de dimensions inferiors que s'adaptin millor als seus rostres, des de l'Ajuntament també informem que l'empresa local Infiltro ha fabricat mascaretes com la de la imatge inferior per cedir-les gratuïtament als infants de Sant Pol. El repartiment de les mascaretes infantils es realitzarà aquest dimecres dia 13 de maig, a la plaça de la Vila, de 10 a 13h i de 17 a 19h. Les mides d'aquestes mascaretes són per a nens i nenes de 3 a 6 anys (14 cm) i de 6 a 9 anys (17 cm).

Atès que la capacitat de producció és limitada us adjuntem dos patrons en talla S/M per tal que aquelles famílies que tinguin la possibilitat de fabricar-se-les amb tela, ho puguni fer. El resultat és com el d'aquesta altra imatge.

Des de l'Ajuntament de Sant Pol volem agrair la solidaritat i generositat de totes les persones que durant aquesta pandèmia han estat col·laborant amb la fabricació i distribució de mascaretes.

Temes relacionats
Publicació 12.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina