La pluja fa caure un arbre de grans dimensions a la N-II

dimarts, 21 Abril, 2020

L'abundant pluja que ha caigut durant tot aquest dimarts ha fet caure, aquest vespre, un pi de grans dimensions al mig de la carretera N-II, al seu pas per Sant Pol de Mar, a la corba entre el Sindicat i el Gran Sol.

L'arbre ha impactat contra un vehicle que en aquell moment circulava en direcció Barcelona, dins del qual hi anava una única ocupant que ha patit ferides lleus. Els serveis mèdics no han pogut treure la conductora de l'interior del vehicle fins que el Bombers han talat bona part del pi, atès que les branques han colgat completament el cotxe i n'impedien el seu rescat.

Els bombers segueixen tallant l'arbre a fi de poder recuperar aquesta nit la circulació de vehicles per la carretera. Durant el matí d'aquest dimecres està previst que continuïn les tasques de neteja i la retirada dels troncs i branques, de manera que podria haver-hi talls intermitents de trànsit o bé donar pas alternatiu als vehicles.

A la galeria d'imatges que acompanya aquesta notícia es pot veure el lloc que ocupava el pi, així com diferents moments de les tasques de rescat i neteja d'aquets vespre.

GALERIA D'IMATGES

Comparteix aquesta pàgina: