L’Ajuntament fa una crida a no relaxar-nos davant l’aixecament parcial del confinament

dimarts, 14 Abril, 2020

El govern de Sant Pol de Mar mantindrà, a partir d’avui, la majoria de les restriccions per tal de seguir frenant els contagis.

Des de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar us traslladem que no es pot abaixar la guàrdia i que es mantindran tots els controls que ja s'han vingut fent en les darreres setmanes a la vila, actuant contra les persones que no compleixen les normes que regulen els desplaçaments i que se salten el confinament de manera injustificada.
 
En aquest sentit, recordem que només s’ha aixecat el confinament, per part de l’estat espanyol, per als treballadors no essencials i els que no poden fer teletreball.
 
Des del passat dia 14 de març a Sant Pol s’han identificat més de 120 persones i s’han realitzat més de 50 controls de trànsit, aturant més 530 vehicles, i s’han interposat més de 20 denúncies per incompliment del RD 463/2020 pel qual es declarava l’estat d’alarma per a la situació de la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.
 
L'Ajuntament de Sant Pol de Mar continuarà amb la seva política restrictiva per evitar els desplaçaments innecessaris que posin el perill les mesures contra la propagació del coronavirus Covid-19. 
 
Totes les autoritats sanitàries insisteixen en què la crisi sanitària causada per la Covid-19 encara no s'ha resolt i que convé mantenir sota control el virus per anar frenant el contagi.
 
Més enllà dels condicionants que posa el govern espanyol per tornar als llocs de treball des del dilluns 13 d’abril, l'Ajuntament manté la seva regulació per al poble.
 
Romandran tancats, per tant, els següents equipaments municipals, fins a nou avís, per tal d’evitar la concentració de població:

  • Llar d’infants el Pi del Soldat.
  • Ca l’Arturo.
  • Antigues Escoles.
  • Sala Ainaud de Lasarte.
  • Sales d’assaig del Sindicat.
  • Camp de futbol, pavelló poliesportiu, camps de petanca, club de tennis.
  • Biblioteca Can Coromines.
  • Radio Sant Pol.
  • L’Oficina d’Atenció al Ciutadà romandrà tancada i l’atenció es farà telefònicament al 93 760 04 51 de 9.00 h a 14.00 h i per correu electrònic a: ajuntament@santpol.cat

Romandran obertes de forma excepcional les oficines dels Serveis Socials i de la Policia Local, en les quals s’atendran aquells casos urgents i inajornables.
 
També obrirà, a partir de demà 15 d’abril, la deixalleria municipal, només per a ús industrial i sota autorització prèvia.
 
Informem tanmateix que l’Ajuntament proporciona de manera constant informació actualitzada sobre la Covid-19, les restriccions de mobilitat i d’activitat, i sobre el procediment per a realitzar tràmits de manera telemàtica, a través del portal web municipal www.santpol.cat
 
Així doncs, des de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar es recorda que segueix vigent la limitació de moviments fora de l’horari laboral o que no sigui per adquirir productes de primera necessitat establerts arran de l’estat d’alarma.

 

Comparteix aquesta pàgina: