Balla al teu balcó i celebra el Dia mundial de l'activitat física

dimecres, 8 Abril, 2020

El dilluns 6 d’abril se celebra a nivell internacional el dia Mundial de l’Activitat Física, una efemèride impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que té com a objectiu conscienciar i informar la població sobre la necessitat d’adquirir hàbits de vida saludables, i alertar dels perills del sedentarisme. Un hàbits de salut especialment importants en aquests dies de confinament pel Covid-19.

En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Sant Pol ens sumem a la iniciativa que ens fa arribar l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona: el repte del fitness al balcó. Per això s’ha creat una coreografia dissenyada especialment per a l’ocasió per anar practicant fins al dia del gran repte, el diumenge 12 d’abril a les 12:00 hores. La coreografia s’ha creat amb la cançó "Ballarem", del grup KOERS, i la podeu trobar en el vídeo al peu d'aquesta pàgina.

Es tracta d'una iniciativa que vol convidar a totes les persones a mantenir l’hàbit de la pràctica esportiva en el seu domicili i ofereix propostes i recursos per facilitar-la. A més, tothom que vulgui podrà gravar-se ballant i enviar el vídeo a l'adreça BCNesmoudinsdecas@gmail.com

Teniu més informació d'aquesta iniciativa al següent enllaç.
 

Comparteix aquesta pàgina: