Arxivem el Covid-19!

divendres, 27 Març, 2020

L’Arxiu Municipal està treballant per poder conservar i documentar el moment històric que estem vivint, la pandèmia ocasionada pel COVID-19.
 
És per això que demanem la vostra col·laboració i voldríem que ens féssiu arribar fotografies, vídeos o cartells, tant en suport paper com en format digital que facin referència a la situació durant aquests dies difícils a la nostra població.

Necessitem documents on es testimoniï la solidaritat entre la ciutadania per tal de fer front a la pandèmia i que mostrin com s’organitzen les xarxes ciutadanes d’ajuda als necessitats, vídeos dels carrers buits, cartells de comerços i botigues explicant el tancament, fotografíes dels balcons, de persones cosint mascaretes, de joves a càrrec de la mainada, mostres de solidaritat amb el personal sanitari, els cossos de seguretat o els serveis municipals i de qualsevol altra idea que hagueu tingut per tal de superar o fer més agradable el confinament.

El moment històric pel que passem ens obliga a conservar tots aquests documents que ajudaran a contextualitzar la història del poble a les futures generacions. Junts escriurem la historia de Sant Pol. Gràcies per la vostra col·laboració!

Podeu fer arribar els vostres materials a arxiu@santpol.cat

Comparteix aquesta pàgina: