Tot a punt per celebrar el Carnaval!

divendres, 14 Febrer, 2020

El rei Carnestoltes torna un any més a Sant Pol per encomanar-nos, durant uns dies, de rauxa i de disbauxa!

Així, el divendres 21 de febrer tindrem la Festa Infantil a partir de les 5 de la tarda, a l'envelat del Parc de Litoral, amb venda de pastissos per part dels alumnes de 6è. També gaudirem de la Cercavila Jove, a partir de les 7 de la tarda des de la plaça de l'estació, i del ball a l'envelat amb la rumba de Batalla&Resiste + DJ, a partir de les 11 de la nit.

Pel que fa a dissabte, no faltarà la Rua de Carnaval que començarà a les 7 de la tarda des de la plaça de l'Hotel. A les 8 del vespre podrem escoltar el pregó del Rei Carnestoltes des del balcó de l'Ajuntament i, un cop finalitzada la rua, gaudirem del sopar popular a l'envelat del Parc de Litoral, on es lliuraran els premis d'enguany i podrem ballar al ritme del grup Exel. Els tiquets pel sopar es poden comprar a Ca l'Arturo al preu de 5 euros i les places són limitades!

Diumenge 23 de febrer acomiadarem el Carnaval amb el tradicional Gran Dinar Popular al carrer Nou. El guarniment de taules es farà a partir de les 11 del matí i cal apuntar-s'hi prèviament a Fotos Sauleda. El ball de cloenda anirà a càrrec de Toni Balam Grup.

     

Comparteix aquesta pàgina: