El govern municipal vetlla per la reobertura del poliesportiu

dimecres, 12 Febrer, 2020
Una de les principals afectacions del temporal Glòria a la nostra vila van ser les destrosses que el fort vent va ocasionar a una part de la coberta del poliesportiu municipal, arrencant algunes de les planxes i provocant la conseqüent filtració de gran quantitat d'aigua a l'interior de l'equipament. Un fet que, de retruc, va malmetre bona part del parquet de la pista.
 
Arran d'aquest episodi, el pavelló va quedar fora de servei i des de l'Ajuntament s'estan realitzant totes les gestions, i el més ràpid possible, per poder reobrir un equipament que utilitzen més de 400 persones setmanalment, entre estudiants de l'institut i esportistes -principalment jugadores i jugadors del Club de Bàsquet Sant Pol 07-. És per això, també, que la mesura més urgent va ser oferir diferents alternatives tant a l'institut de Sant Pol com als clubs esportius perquè totes les persones usuàries puguin seguir desenvolupant les seves activitats mentre no es reobre el pavelló.

 

Per ara, el consistori ha estimat en aproximadament 90.000 euros el cost de la reparació de la coberta i del parquet i ja ha sol·licitat els pressupostos oportuns por poder executar la seva reparació, que vol poder portar a terme com més aviat millor per restablir l'activitat habitual d'aquest equipament esportiu.
Comparteix aquesta pàgina: