Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Accés provisional al Parc del Litoral

El pas de la borrasca 'Glòria' per Sant Pol ha provocat el despreniment de part del talús natural de la riera i ha descalçat el vial de sortida del Parc del Litoral, per la qual cosa s'ha hagut de tallar tant l'accés com la sortida de vehicles en aquest punt fins que es pugui avaluar i executar els treballs necessaris per garantir la seguretat de les persones i dels vehicles que hi circulaven.

Davant de la situació s'ha alterat temporalment l'accés de vianants i vehicles al Parc del Litoral i la mobilitat queda afectada de la següent manera:

Vianants: accés exclusiu pels ponts de ferro i el pont de fusta.

Vehicles: entrada i sortida únics pel pont de ferro amb restriccions de pas en els horaris d'entrada i sortida de l'alumnat de l'institut.

Servei de transport escolar de l'institut: S'ha habilitat la zona del mural de l'1 de l'octubre com a parada provisional dels autocars que presten el servei de transport escolar a l'laumnat de l'institut. Per facilitar la mobilitat d'aquests, queda prohibit estacionar a les places de zona blava del mural de 7.30 a 8.00 h i de 14.30 a 15.00 h. En aquestes franges horàries també hi haurà agents de la Policia Local que regularan el pas de vehicles particulars pel pont de ferro.
 

Temes relacionats
Publicació 23.01.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina