Tornem a publicar l'ENS!

dimecres, 27 Novembre, 2019

El Nou Santpolenc, l’ENS, està de tornada! La revista de Sant Pol torna a publicar-se i ho fa recuperant la filosofia original d’oferir continguts d’actualitat, històrics i culturals del nostre entorn més pròxim. I, sobretot, de fer-la més oberta i participativa a les entitats de la vila.

En el primer número d’aquesta nova etapa salta a la vista el disseny totalment renovat amb què arriba a les mans dels lectors i amb uns continguts que recorden i relacionen dos episodis històrics que van succeir a Sant Pol en un mateix moment –el mes d’octubre–, però amb 85 anys de diferència. Els Fets d’Octubre de 1934 van suposar la prèvia de l’esclat de la Guerra Civil a Sant Pol i es va tancar amb el judici per sedició i l’empresonament d’un grup de santpolencs. Uns fets que guarden una evident semblança amb la celebració del referèndum de l’1-O del 2017 i les seves posteriors conseqüències.

A més, l'ENS també presenta la nova programació de Ràdio Sant Pol i vol ser un altaveu de les entitats de la vila. Esperem que en gaudiu i que desitgeu llegir els posteriors números que es publicaran de manera bimensual.

Comparteix aquesta pàgina: