Juga amb el calendari d'advent de l'Arxiu municipal

dimarts, 26 Novembre, 2019

L’Arxiu Municipal de Sant Pol proposa als seguidors de les seves xarxes socials un joc sobre el patrimoni local, amb elements que combinen la història, la memòria, l’arquitectura i la fotografia, en forma de calendari d’advent.

La idea s’inspira en una iniciativa de la prestigiosa institució English Heritage l’any 2014 per adaptar a les xarxes socials la tradició del calendari de compte enrere d’advent fins a Nadal, originària de l’Alemanya protestant i estesa per tot Europa. Aquesta iniciativa ha estat adoptada per alguns arxius catalans, com l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, que enguany presenta ja la seva cinquena edició.

Així, de l’1 al 24 de desembre, l’Arxiu Municipal de Sant Pol publicarà diàriament a les seves xarxes socials la fotografia d’un element present als carrers de la vila, amb un text al·lusiu que ajudi a descobrir de què es tracta. Tothom qui reconegui l’indret, podrà participar-hi responent a través de les mateixes xarxes i l’endemà se’n donarà la solució.

El joc es podrà seguir, simultàniament, a través dels comptes de twitter, instagram i facebook de l’Arxiu Municipal i també a través de Ràdio Sant Pol, que donarà per antena més pistes addicionals, corresponents a la imatge del dia.

Esperem la vostra participació!

Comparteix aquesta pàgina: