Medi Ambient reforça la seva presència a peu de carrer amb un agent cívic

dimarts, 19 Novembre, 2019

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar compta des d'aquest mes de novembre amb un agent cívic adscrit a la Regidoria de Medi Ambient que permetrà desenvolupar el programa "Sant Pol cap a l’excel·lència ambiental".

Sota aquesta premissa, l'agent cívic portarà a terme activitats educatives i tallers als centres santpolencs, dinamitzarà campanyes informatives relacionades amb el medi ambient, farà visites d’informació ambiental a domicilis i establiments comercials i resoldrà dubtes a la ciutadania en totes les matèries relacionades amb el medi ambient. La seva presència també permetrà fer inspeccions de zones verdes i comunicació de les incidències que es detectin als Serveis Tècnics i la detecció d’incidències en la recollida de residus, així com d’actituds incíviques en matèria ambiental.

Així per exemple, aquests dies s'iniciarà una campanya per tal de comprovar si els gossos estan xipats i censats a l’Ajuntament i l’agent cívic donarà informació a les persones i habitatges on es detecti la presència de gossos i gats.

A més, mitjançant l'agent cívic l’Ajuntament reforçarà les visites de sanitat als establiment de restauració perquè compleixin amb la normativa i donin compliment a la seva obligació de corregir les deficiències que s'hi puguin detectar. 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Pol veu reforçada la seva presència a peu de carrer en tot allò que fa referència a temes de medi ambient, millorant el contacte directe amb els veïns i veïnes de la vila i fent més propera i immediata a informació proporcionada a la ciutadania.

Comparteix aquesta pàgina: