Medi Ambient reforça la seva presència a peu de carrer amb un agent cívic

dimarts, 19 Novembre, 2019

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar compta des d'aquest mes de novembre amb un agent cívic adscrit a la Regidoria de Medi Ambient que permetrà desenvolupar el programa "Sant Pol cap a l’excel·lència ambiental".

Sota aquesta premissa, l'agent cívic portarà a terme activitats educatives i tallers als centres santpolencs, dinamitzarà campanyes informatives relacionades amb el medi ambient, farà visites d’informació ambiental a domicilis i establiments comercials i resoldrà dubtes a la ciutadania en totes les matèries relacionades amb el medi ambient. La seva presència també permetrà fer inspeccions de zones verdes i comunicació de les incidències que es detectin als Serveis Tècnics i la detecció d’incidències en la recollida de residus, així com d’actituds incíviques en matèria ambiental.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Sant Pol veu reforçada la seva presència a peu de carrer en tot allò que fa referència a temes de medi ambient, millorant el contacte directe amb els veïns i veïnes de la vila i fent més propera i immediata a informació proporcionada a la ciutadania.

Comparteix aquesta pàgina: