X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La instal·lació d'un semàfor al Morer afectarà a la mobilitat de la zona

El divendres 15 de novembre començarà l'execució del projecte de millora del nus viari del veïnat del Morer, concretament a la carretera N-II, en el tram que hi ha el punt quilomètric 664+585. En aquest espai hi ha un encreuament on se situen els vianants que volen desplaçar-se entre les urbanitzacions La Rajoleria, Urbapol, La Marina i Can Pou i el nucli del poble.

El projecte contempla la instal·lació d'un semàfor entre el Gran Sol i el Sot del Morer que permeti als vianants creuar la carretera amb garanties de seguretat i accedir a la vorera del costat de mar que permet arribar fins al nucli de Sant Pol i a les escales de la platja del Morer. A més, també es farà una actuació de millora general de la zona amb l'ampliació de voreres, la creació d'una zona verda, el condicionament de la part final de l'avinguda del Maresme i la millora lumínica de la zona.

Els treballs s'allargaran fins a finals de gener i comportarà una sèrie de modificacions del trànsit actual mentre durin aquests, les quals es detallen en el plànol que s'adjunta. Aquestes passen principalment per habilitar el Torrent del Morer com a via d'accés a la urbanització Urbapol i al restaurant el Sot del Morer.

Les obres també obligaran a tallar el trànsit en el tram final de l'avinguda del Maresme, de manera que els vehicles que vulguin accedir des del carrer de la Marina a la N-II, ho hauran de fer pel carrer de les Entitats.

A més, la parada de bus del Sot del Morer quedarà anul·lada mentre durin els treballs i es traslladarà temporalment uns pocs metres, a l'inici del carrer Enric Morera.
 

Temes relacionats
Publicació 11.11.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina