Se t'ha espatllat la bici, l'ordinador o un electrodomèstic? No els llencis, repara'ls!

dimarts, 5 Novembre, 2019

El proper dissabte, 9 de novembre, el Reparatruck visitarà la nostra vila. Es tracta d'un servei mòbil de reparació itinerant que promouen entitats Solidança, el Departament de Territori i Sostenibilitat, l'Agència de Residus de Catalunya i el Consorci de Residus del Maresme, i al qual s'hi adhereix l'Ajuntament de Sant Pol de Mar amb l'objectiu que els veïns i veïnes puguin reparar aparells informàtics, petits electrodomèstics i bicicletes.

És un servei gratuït a través del qual es proporcionen fins a 3 hores de formació amb personal qualificat i amb les eines adequades perquè les persones aprenguin a reparar-ho per sí mateixes.

La finalitat del Reparatruck es fomentar la prevenció de residus a la vila i que la ciutadania aprengui a fer les reparacions fàcils i més comunes dels seus electrodomèstics de manera segura.

Aquest dissabte, trobareu el Reparatruck a la Plaça de l'Hotel, de 10 del matí a la 1 del migdia. El fet d’oferir el serveis al carrer fa que tingui visibilitat i sigui alhora molt accessible. En aquest sentit, el Reparatruck realitzarà més visites a la nostra vila en un futur que us comunicarem a través de l'agenda d'aquest web i de les xarxes socials.

Comparteix aquesta pàgina: