N-II tallada dijous al matí amb motiu de la Marxa per la Llibertat

dimarts, 15 Octubre, 2019

Dijous 17 d’octubre de 2019 està previst que el brancal provinent de Girona de les Marxes per la Llibertat passi pel municipi de Sant Pol de Mar. Els participants sortiran aquell dia des de Malgrat de Mar, localitat en la que hi passaran la nit de dimecres, i està programat que dinin a Arenys de Mar i acabin la jornada a Premià de Mar. 
 
En aquest sentit, la Policia Local de Sant Pol de Mar informa que el pas de la marxa per la nostra localitat comportarà restriccions de trànsit importants al municipi, sobretot a la carretera N-II en tot el terme municipal, des de Calella a Canet de Mar, en ambdós sentits de la marxa. La previsió és que la carretera N-II quedi tallada de les 10.30 a les 12.00 hores, aproximadament.

En previsió d'aquesta afectació, la Policia Local suggereix als veïns del municipi que busquin camins alternatius o evitin realitzar desplaçaments durant les hores del tancament.

D'altra banda, els santpolencs i santpolenques que vulguin afegir-se a la marxa, estan convocats a les 11 del matí al mirador Bruno Pomés. Precisament, davant del Gran Sol hi haurà un punt d'habituallament amb menjar, beguda i lavabos per als participants de la marxa.

Comparteix aquesta pàgina: