X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Campanya per promoure hàbits saludables a l'Institut

L'Ajuntament de Sant Pol posa en marxa aquest mes d'octubre una campanya per promoure que els estudiants de secundària adoptin hàbits saludables, relacionats sobretot amb la seva alimentació.

La iniciativa s'iniciarà el 14 d'octubre coincidint amb la realització del taller 'Esmorzar complet i saludables' per a l'alumnat de 1r d'ESO. Aquesta acció formativa forma part del programa d'activitats d'educació per a la Salut que ofereix la Diputació de Barcelona als centres de primària i secundària.

Per tal de fer més vivencial el taller i amb l'objectiu de fomentar el consum de fruita de temporada, la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, en col·laboració amb Serf Fruita, posarà a disposició dels nois i noies fruita de tardor perquè en puguin gaudir a l'estona de pati.   

Aquesta iniciativa s'ampliarà a la resta d'alumnat de l'Institut els dilluns 21 i 28 d'octubre i el 4 de novembre.

Des de la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar es recorda la importància de realitzar una dieta sana i variada, que inclogui tres peces diàries de fruita, per tal de prevenir malalties cròniques com les cardiopaties, el càncer, la diabetis o l'obesitat.
 

Temes relacionats
Publicació 11.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina