Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Cicle de Teatre Infantil aposta enguany per les titelles

L'Ajuntament de Sant Pol torna a programar aquesta tardor el Cicle de Teatre Infantil, que tindrà lloc els diumenges 20 d'octubre, 3 i 17 de novembre. Totes les sessions es faran al Centre Cultural i d'Esbarjo i començaran a les sis de la tarda. El preu de cada sessió és de cinc euros. A continuació teniu més informació dels espectacles programats per al cicle d'enguany.

20 d'octubre

Dins la panxa del llop (Titelles de paper)

És hora de dinar, i cadascú s'espavila com pot per omplir la panxa. No s'hi val a badar. Un seguit d'accidents, malentesos i enganys fan que fins i tot els animals més espavilats acabin a la panxa d'algun company de fatigues.
Dins la panxa del llop és un espectacle de paper que ens transporta als boscos, mars i deserts més inversemblants per oferir-nos un retrat de la cadena alimentària amb un toc d'humor i molta música.
Cançons originals i fetes a mida que teixeixen un relat sorprenent i divertit, il·lustrat amb teatre d'ombres, teatrins de paper i titelles de cartró.
Obriu bé els ulls i pareu les orelles!
 

3 de novembre

El monstre de colors (Tutatis)

Una adaptació del conte d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduït a 16 idiomes.
Un espectacle de titelles, música i colors per als més petits amb el qual viatjarem al món de les emocions. Veurem al monstre confós, content, confús, enfadat, trist, acovardit i enamorat; i al costat d'ell aprendrem a ordenar i posar nom a cada emoció.
Planifica les teves sortides escolars per treballar les emocions en educació infantil i en primària. Podràs reforçar el treball a l'aula a través de les nostres fitxes didàctiques i activitats per pintar.
 

17 de novembre

La mongetera màgica (Festuc teatre)

La Lina i la seva família es veuran obligats a marxar de casa a causa de problemes econòmics.
Aquesta crua realitat farà que la Lina s'ompli de valentia per emprendre un viatge en la recerca d'una mongetera màgica que puja fins més enllà del cel on hi viu un ogre i el seu tresor… els ajudarà a que no perdin la llar?
Festuc Teatre ens presenta una adaptació del conegut conte de Jack i La Mongetera Màgica, un espectacle de titelles per a tots els públics.
 

Temes relacionats
Publicació 07.10.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina