El cadastre actualitza les adreces de domicili a l’edifici de Can Reig

dilluns, 16 Setembre, 2019

Unes 300 persones, ja siguin propietàries de pisos o de places d’aparcament al bloc de Can Reig, han rebut aquests dies una notificació del Cadastre on se’ls informa que tenen una notificació electrònica a la seva disposició.

Conscients que no totes les persones tenen accés ni coneixements per descarregar aquesta notificació, des de l’Ajuntament s’informa sobre el contingut d’aquesta i com procedir en aquest cas.
Es tracta d’una notificació en la qual es comunica una rectificació d’errors en l’adreça de domicili que constava al registre cadastral. És per tant, una correcció tècnica que no afecta de cap altra manera a les persones propietàries d’un pis o aparcament a Can Reig.

Les persones que no tinguin accés a Internet, poden adreçar-se a l’Ajuntament o a qualsevol punt d’informació cadastral i podran accedir a la notificació. Tanmateix, si les persones notificades no han accedit a aquesta dins del termini indicat a la carta, rebran la mateixa notificació en format paper un cop passat el termini.

Comparteix aquesta pàgina: