Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Un tràiler s'encasta al carrer Consolat del Mar

Un camió de gran tonatge ha quedat encastat aquesta matinada entre el carrer Consolat del Mar i carrer Nou provocant desperfectes en habitatges, subministrament de serveis i vehicles particulars.

Els fets han succeït pels volts de dos quarts de sis del matí, quan el conductor del tràiler ha fet cas omís de la senyalització que prohibeix la circulació de camions de gran tonatge pels carrers del centre de la vila i ha entrat al carrer Consolat del Mar procedent de la Riera. Pel seu pas ha tirat a terra diverses motocicletes i ha trencat algunes cornisses d'habitatges, a més de malmetre conductes d'aigua i gas. El conductor s'ha vist obligat a aturar la seva marxa en arribar als quatre cantons, quan el camió ha quedat encastat per les dues bandes entre les parets del carrer.

Davant de tanta trencadissa, han estat molts els veïns que han alertat els serveis d'emergències, per la qual cosa la Policia Local, Bombers, operaris de gas i ambulància s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat la zona per garantir la seguretat dels veïns, a més de tallar el pas de l'aigua i del gas de les canonades afectades.

La Policia Local també ha efectuat les pertinents proves al conductor del camió, de nacionalitat francesa, i ha donat negatiu en alcoholèmia i positiu en substàncies estupefaents per la qual cosa s'instruiran les diligències oportunes. Malgrat això, el conductor ha donat negatiu en una segona prova i serà el laboratori qui proporcionarà els resultats oficials de les mostres.

A hores d'ara el carrer Consolat del Mar està totalment tallat al trànsit de vehicles i de persones. Durant la jornada d'avui es realitzaran els diferents treballs per poder retirar el camió. Una tasca gens fàcil atesa la situació del camió, l'estretor del carrer i les dificultats per efectuar qualsevol maniobra.

Temes relacionats
Publicació 06.08.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina